VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiSesanje & čiščenjeSesalnikiRobotski sesalnikiiRobot Roomba Combo Essential črn robotski sesalnik

iRobot Roomba Combo Essential črn robotski sesalnik

ID: 21143698
-6 % Novo
299,99 €
279,99 €
Prihranek  20,00 €

ali od 13,69 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Roomba Combo® Essential je osnovni, 2v1 robotski sesalnik in pomivalec tal, z vsemi osnovnimi lastnostmi, in ki ga poganja operacijski sistem iRobot OS. Ima 3 stopnje močnega sesanja, plus mokro brisanje za čiščenje po meri z enim prehodom. Z elegantnim dizajnom z nizkim profilom in stransko krtačo za pometanje robov in kotov, se umazanija in prah ne bosta več mogla skriti po kotih ali pod kavčem. Aplikacija iRobot Home je preprosta za uporabo, in omogoča nadzor nad čiščenjem z najljubšimi rutinami čiščenja, prilagojenimi predlogi in intuitivnimi integracijami pametnega doma. Medtem ko greste ven, lahko Roomba Essential začne misijo čiščenja vaših tal – brez da bi ga morali sami zaganjati.

 

Popolno čiščenje z našim 4-stopenjskim čistilnim sistemom

Zmogljiv 4-stopenjski čistilni sistem sesa in mokro briše v enem prehodu, s posebno krtačo za čiščenje robov pa pomete ob robovih in kotih, tako da se prah nima časa nakopičiti.

Krmari po vašem domu kot profesionalec

Pametna navigacija metodično čisti v urejenih vrstah, senzorji pa mu pomagajo krmariti med pohištvom in se izogibati padcem po stopnicah.

Naravnost iz škatle pripravljen na spopad z umazanijo

Enostavnen za uporabo. Nastavitev robota zahteva le nekaj minut in že lahko prične s čiščenjem.

Premišljeno zasnovan za poenostavljeno čiščenje

Aplikacija iRobot Home* vam poenostavi življenje s funkcijami, kot so »Čisti, ko sem odsoten«, predlaganimi urniki čiščenja in s poročilom mape čiščenja, tako da vedno veste, kje vse je robot Roomba Combo® Essential čistil, tudi če niste bili doma, da bi ga med delom  videli.

*Aplikacija ni na voljo v slovenskem jeziku

Nizek, pameten in na misiji čiščenja

Elegantna oblika z nizkim profilom omogoči, da lahko zdrsne tudi v tesnejša mesta in zgrabi prah in umazanijo pod posteljami in kavči, medtem ko stranska krtača pomete ob robovih in kotih.

Napolni se sam, tako da vam ni treba

Čisti do 120 minut z enim polnjenjem in ko je baterija skoraj prazna, se ta pametni robot samodejno vrne na svojo polnilno postajo za polnjenje.

Pomivalec, na katerega se lahko zanesete

Umazanija in prah izgineta zahvaljujoč naši blazinici za brisanje z mikročrpalko, ki nadzoruje pretok vode in ohranja brisalno blazinico med čiščenjem enakomerno vlažno. Pralna blazinica iz mikrovlaken se lahko opere v pralnem stroju na temperaturi do 60°.

Čiščenje po meri

S 3 stopnjami sesalne moči in 3 različnimi možnostmi nivoja vode za brisanje, dobite prilagojeno čiščenje za vse vrste vaših tal.

Dodatna umazanija? Točkovno čiščenje posrkbi tudi za to.

Preprosto ciljajte na mesta, kjer vaša tla potrebujejo dodatno pozornost. S točkovnim čiščenjem bo vaš robot čistil na enem mestu do 2 minuti.

Za pravilno nastavitev in delovanje

Roboti Roomba Combo® Essential za nastavitev in delovanje potrebujejo omrežje 2,4 GHz. Po nastavitvi naj bo vaš robot na 2.4GHz; telefon pa se lahko vrne na 5 GHz.


Popolno čiščenje z našim 4-stopenjskim čistilnim sistemom

Čiščenje je lažje s 4-stopenjskim čiščenjem, ki vključuje tri stopnje močnega sesanja, krtačo v obliki črke V, krtačo za pometanje robov in mokro brisanje.

Enostavnejša rutina čiščenja

Od prvega dne dalje, je čiščenje enostavnejše. Preprosto lahko nastavite in začnete ali načrtujete čiščenje z dotikom telefona.

Krmari po vašem domu kot profesionalec

Uživajte v temeljitem čiščenju tal s pametno navigacijo, ki metodično čisti v urejenih vrstah, senzorji pa preprečujejo, da bi padel po stopnicah, med čiščenjem okoli in pod pohištvom.

Premišljeno zasnovan za poenostavljeno čiščenje

Uživajte v enostavni poti do čištoče. Uporabili smo najpomembnejšo tehnologijo samodejnega sesanja za poenostavitev čiščenja z našo, uporabnikom prijazno aplikacijo* in operacijskim sistemom iRobot.

*Aplikacija ni na voljo v slovenskem jeziku

Napolni se sam, tako da vam ni treba

Čisti do 120 minut z enim polnjenjem in ko je baterija skoraj prazna, se ta pametni robot samodejno vrne na svojo polnilno postajo, da se napolni.

Čisti okrog vašega urnika

iRobot OS robotu omogoča, da se prilagodi vašemu nenehno spreminjajočemu se urniku, z  nastavitvijo »čisti, ko sem odsoten«, tako da lahko uživate v čistejšem domu, ne da bi vas robot med delom motil in ne da bi kaj storili. Ko zapustite dom, prične z delom.

3 preprosti koraki za brisanje

Rezervoar robota Roomba Combo® Essential napolnite z vodo, ga potisnite nazaj v robota in dodajte blazinico za brisanje. Odmaknite morebitne preproge s poti in vaša  tla so pripravljena na sesanje in mokro brisanje v enem prehodu.

Seznanite se s tem, kje je bil in preverite, kaj je storil

Poročila z mapo opravljenega čiščenja prikazujejo, kje je robot čistil, in prikazujejo podrobnosti, kot sta pokritost površine in čas opravljenih opravil.

Čisti na ukaz

Seznanite jo z napravami*, v katerih so omogočeni asistenti Alexa, Siri, ali Google, in izgovorite ukaze, kot je »Povej Roombi Combu, naj začne sesati in brisati«. In že je v pogonu.

*Deluje z napravami, ki podpirajo Alexa, Siri ali Google Assistant. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com. ali njegove podružnice. Google in Google Home sta blagovni znamki družbe Google LLC. Siri je registrirana blagovna znamka družbe Apple Inc., registrirana v ZDA ter drugih državah in regijah.

Tehnične podrobnosti
Vrsta sesalnika
robot
Garancija v letih
2
Barva
črna
Daljinski upravljalnik
Wi-Fi
Dodatno - sesalnik
upravljanje preko aplikacije
Funkcije sesalnika
mokro in suho čiščenje
Globina [cm]
33
Premer [cm]
33
Prostornina zbiralnika za prah [l]
0.4
Teža [kg]
2.8
Višina [cm]
8
Cached: Mon, 06 May 2024 18:45:42 GMT