VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiPoslovni prenosnikiLENOVO ThinkPad P14s G4 AMD Ryzen 7 PRO 7840U 14inch WUXGA 32GB 1TB UMA W11P Villi Black 3y prenosni računalnik

LENOVO ThinkPad P14s G4 AMD Ryzen 7 PRO 7840U 14inch WUXGA 32GB 1TB UMA W11P Villi Black 3y prenosni računalnik

ID: 20773923
2.251,99 €

ali od 57,73 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 6.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
LENOVO ThinkPad P14s G4 AMD Ryzen 7 PRO 7840U 14inch WUXGA 32GB 1TB UMA W11P Villi Black 3y

 

Ustvarjena za brezhibno delovanje

Naša najtanjša in najlažja mobilna delovna postaja Lenovo ThinkPad P14s 4. generacije (14, AMD) je optimizirana za visoko zmogljivost. Z najnovejšimi procesorji AMD Ryzen™ PRO in integrirano profesionalno grafiko AMD Radeon™, skupaj s podpornimi gonilniki, je popolna za ustvarjalne strokovnjake, vključno s tistimi zaposlenimi v izobraževalnem in zdravstvenem sektorju. Ponaša se tudi z načinom Ultra Performance Mode za dodatno sprostitev moči.

Optimizirana za mobilnost

Delovna postaja ThinkPad P14s 4. generacije (14, AMD) je kot nalašč za pisarniško uporabo, delo od doma in povsod vmes. Zasnovana je za zmogljivost, enostavno uporabo in prenosljivost. Z obilico hitrega pomnilnika in pogona SSD se ta mobilna delovna postaja ponaša z izjemno hitrimi vrati in odlično povezljivostjo ter veliko baterijo z hitrim polnjenjem. Posledično lahko zdaj opravite več in to počnete dlje kjerkoli.

Vizualno zelo privlačna naprava

Mobilna delovna postaja ThinkPad P14s 4. generacije (14, AMD) ima na izbiro 14-palčne zaslone, vključno z modeli OLED in zaslonom na dotik, opremljenimi s tehnologijo proti bleščanju. Z velikim razmerjem stranic 16:10 je idealen za prikaz več oken hkrati in več delovnih tokov, brez da bi s tem žrtvovali kakovost. Na voljo je tudi možnost infrardeče spletne kamere s 5 milijoni FPS za boljše videoklice ter tipkovnica polne velikosti in vgrajena zaslonka za zasebnost spletne kamere ki pomagata povečati produktivnost in varnost.

Zasnovan za delo na pretek

Delovna postaja ThinkPad P14s 4. generacije (14, AMD) je opremljena s certifikati neodvisnega prodajalca programske opreme (ISV),- Z lahkoto obvlada velike delovne obremenitve in ključne aplikacije. Prestala je preizkus vzdržljivosti in zanesljivosti MIL-SPEC. Poleg tega je opravila tudi več kot 200 preverjanj kakovosti za delovanje v ekstremnih pogojih - od puščavske nevihte do arktičnih temperatur. Ta mobilna delovna postaja, na voljo v klasični črni barvi, je pripravljena za akcijo kjerkoli.

Vgrajena varnost in zelene listine

Z zbirko strojne in programske opreme ThinkShield ponuja ThinkPad P14s 4. generacije (14, AMD) varno zaščito za vašo mobilno delovno postajo in podatke v njej. Vključuje diskretni modul Trusted Platform Module (dTPM) za šifriranje podatkov, biometrični bralnik prstnih odtisov za preprosto prijavo z enim dotikom in samozdravilni BIOS, ki lahko po potrebi obnovi prejšnje sistemske nastavitve. Še več, P14s vključuje komponente iz reciklirane plastike in je dobavljena z embalažo brez plastike, zaradi česar je prava trajnostna izbira.

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
3
Diagonala zaslona
35,6 cm (14")
Barva
črna
Ločljivost zaslona
1920x1200
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Model procesorja (PC)
AMD Ryzen 7 Pro 7840U (3,3 - 5,1 GHz)
Model grafične kartice
AMD Radeon Graphics
Tip in kapaciteta diska
SSD 1 TB
Operacijski sistem (PC)
Windows 11 Pro
Paket pisarniških programov
ne
Priključki
HDMI, kombo vhod sluš./mikr., USB4, USB 3.2 Gen 1, USB-C 3.2 Gen 2
Optična enota
brez
Namen uporabe računalnika
domači računalnik
Proizvajalec grafične kartice
AMD Radeon
Družina procesorja
AMD Ryzen 7
Tehnologija panela zaslona
IPS
Osvetljena tipkovnica
da
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
16
Razporeditev tipkovnice
SI (HR/SR)
Cached: Sun, 05 May 2024 02:09:55 GMT