Išči

MENALUX CT1900 VREČKA ZA PROGRESS

ID: 369571
7,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka


DURAFLOW™ – POTRJENA KAKOVOST S STRANI TÜV

www.tuv.com - ID 1020041800.


 Duraflow vrečke za prah imajo do 50% daljšo življenjsko dobo, saj se prah absorbira v vlakna, ne da bi pri tem zamašil pore, s čimer se izognemo zmanjšanju sesalne moči. Vrečka se s svojim sintetičnim materialom izvrstno prilagodi obliki prostora za vrečko in s tem optimizira razpoložljivi prostor, svojo kapaciteto in življenjsko dobo. Zato vam vrečk za prah ni več treba tako pogosto menjavati.

Material z drobnimi porami zagotavlja optimalni zračni pretok in enakomerno razporejanje posesanega prahu. Na ta način bo vaš sesalnik ohranil enakomernejšo moč sesanja, medtem ko se vrečka za prah polni. Duraflow vrečke torej nudijo prepričljivo učinkovitost pri čiščenju v veliko daljšem časovnem obdobju. 

Vrhunsko filtriranje:  Material filtrira zrak, ki zapusti sesalnik in se vrne v prostor. Izboljšano filtriranje materiala daje boljše rezultate pri čiščenju, pri tem pa manj drobnega prahu znova sede na pohištvo in na tla.

Duraflow vrečka za prah filtrira zrak 40% učinkoviteje kot običajna papirna vrečka in vam pomaga, da se znebite zračnih delcev, kot so na primer alergeni in nekatere bakterije. V bolj zdravem domu je tveganje alergij za vašo družino manjše.

VRHUNSKA ODPORNOST: Ta material vam omogoča sesanje snovi, ki običajno niso primerne za papirne vrečke, kot je na primer droben prah; material je odporen tudi na ostre predmete.

SAMO ZA ENKRATNO UPORABO: Duraflow vrečke lahko uporabite le enkrat. Duraflow material je izdelan iz polipropilena. Ta material pri sežiganju z gospodinjskimi odpadki ne oddaja nobenih strupenih snovi, le vodo in ogljik.
 

Menalux sistem

 

Menaluxov barvni sistem omogoča enostavnejši nakup vrečk za vaš sesalnik. Vsaka skupina znamk sesalnikov ima določeno barvo, ki je vidna na embalaži vrečk. 



 

Tehnične podrobnosti
Dodatki za sesalnike
vrečke za sesalnike
Material vrečke za sesalnik
sintetična/tekstilna vrečka
Število kosov v kompletu
5
Vrsta vrečke
sintetična, sintetična
Količina v pakiranju
5 + filter
Cached: Thu, 28 Mar 2024 11:27:58 GMT