Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiPrenosniki za vsakdanjo uporaboMICROSOFT Surface Book 3 13,5" i5-1035G7/8GB/256GB/W10 Home prenosni računalnik

MICROSOFT Surface Book 3 13,5" i5-1035G7/8GB/256GB/W10 Home prenosni računalnik

ID: 684318
1.179,99 €

ali od 31,42 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Surface Book 3

Večja hitrost, zmogljiva grafika in dolgotrajna uporaba pri baterijskem napajanju so združene s prilagodljivostjo vzdržljivega tabličnega računalnika in prenosnega studia.

 

 

Zasnovan za zmogljivost

 

Zapletena opravila se opravijo hitreje kot kdaj koli prej – z zmogljivim poslovnim prenosnim računalnikom, razvitim za optimiziranje storilnosti.

Izjemna hitrost

Surface Book 3 je s štirijedrnimi procesorji Intel® Core™ i5 10. generacije zmogljiv ločljiv prenosni računalnik.

Izjemno zmogljiva grafika

Uporabnikom zagotovite možnost uporabe programske opreme, kot so Autodesk® AutoCAD®, Dassault SOLIDWORKS™ in Adobe® Creative Cloud®*, ter hitrega razvijanja programske kode v okolju Microsoft Visual Studio.

Celodnevna uporaba z baterijskim napajanjem

Uporabniki se lahko kadar koli lotijo dela, saj sta jim na voljo do 17,5 ur uporabe z baterijskim napajanjem in izboljšan način stanja pripravljenosti, ki možnost dela z baterijskim napajanjem podaljša na več dni.

Dela se spet lotite hitreje kot kdaj koli prej

S funkcijo za takojšnji vklop se zaslon hitro prižge, Windows Hello pa poskrbi, da je za prijavo uporabnikov potreben le pogled.

Vsestranskost za ustvarjalce

Na široko odpre vrata ustvarjalnosti vseh. Naj gre za skiciranje zamisli, ročno zapisane beležke, souporabo dokumentov ali pisanje programske kode: Surface Book 3 se prilagodi neskončni vrsti načinov, s katerimi ljudje ustvarjajo in sodelujejo.

Zamisli delite z drugimi na velikem tabličnem računalniku

15-palčni Surface Book 3 je eden največjih tabličnih računalnikov z vso zmogljivostjo osebnega računalnika. Uporabniki lahko komunicirajo z video klici v ločljivosti 1080p HD in svoje mnenje delijo z drugimi prek vgrajene kamere ločljivosti 1080p HD na hrbtni strani.

Tipkovnica polne velikosti in natančna sledilna ploščica

S tipkovnico polne velikosti lahko uporabniki delajo hitreje in učinkoviteje. Hitrost in natančnost zagotavljata povsem naravno klikanje in poteze na stekleni sledilni plošči.


Brezplačna nadgradnja na različico Windows 111, ko bo na voljo.

1Načrt uvedbe nadgradnje je še vedno v zaključni fazi, predvidoma pa naj bi se začel proti koncu leta 2021 in nadaljeval v letu 2022. Določen časovni okvir se bo razlikoval glede na napravo. Za nekatere funkcije potrebujete posebno strojno opremo. Obiščite spletno mesto Raziščite operacijski sistem Windows 10, računalnike, aplikacije in veliko drugega | Microsoft.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Diagonala zaslona
34,3 cm (13,5")
Barva
srebrna
Ločljivost zaslona
3000x2000
Model procesorja (PC)
Intel Core i5-1035G7 procesor (1,2 - 3,7 GHz)
Model grafične kartice
Intel Iris Plus Graphics
Tip in kapaciteta diska
SSD 256 GB
Operacijski sistem (PC)
Windows 10 Home
Paket pisarniških programov
ne
Optična enota
brez
Namen uporabe računalnika
domači računalnik
Proizvajalec grafične kartice
Intel
Družina procesorja
Intel Core i5
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
8
Razporeditev tipkovnice
SI (HR/SR)
Cached: Tue, 19 Mar 2024 08:04:51 GMT