Svetovanje
Kategorije Filtri Izberi kategorijo
0 0
0
MIVIA ESSENTIAL 350 HR MIO
Big Bang zaloga
Na voljo v 1 trgovinah
Več informacij Zapri info
Vračilo izdelkov
Možnost 14-dnevnega odstopa od nakupa
Več informacij Zapri info

Vračilo izdelkov je možno v skladu z zakonodajo, več informacij pa se nahaja v pogojih poslovanja.

595861 MIO Fit zapestnice 49,99 €
ID: 595861
Zadnji kosi v poslovalnicah

MIVIA ESSENTIAL 350 HR MIO

49,99 €
Zadnji kos lahko kupite v poslovalnici. Preverite, kateri!
Vnesite e-mail naslov, na katerega vas bomo obvestili, ko bo izdelek na voljo v spletni trgovini.
Opis izdelka
Opis izdelka
Spoznajte MiVia Essential 350, zapestnico z vgrajenim senzorjem EKG in inovativno tehnologijo NASA EMD, ki prikaže srčni utrip bolj natančno kot kateri koli optični monitor srčnega utripa, tako da prst pridržite na senzorju EKG le 2-10 sekund.

 

miomivia1 
Edinstven trak dejavnosti z vgrajenim senzorjem EKG
Senzor EKG (elektrokardiografski) je podoben tehnologiji, ki se uporablja v medicinskih pripomočkih, zato so rezultati izjemno natančni. Uporaba te komercialne zapestnice vam zagotavlja natančnost merjenja srčnega utripa, ki ustreza kakovosti beleženja z medicinskim pripomočkom.

Indeks zdravja in telesni indeks
Če pridržite prst na senzorju EKG od 30 sekund do 2 minuti, lahko pridobite tudi Health & Body Index (Indeks zdravja in telesni indeks), kar je prav tako edinstveno. Ta indeks vsebuje analizo vaših telesnih podatkov, kot so starost avtonomnega živčevja (ANS), telesna energija in stopnja stresa.
  mivia1234
Starost ANS ni zavajajoča in predstavlja "dejansko starost" vašega telesa na podlagi preprostih dejstev o indeksu zdravja. Avtonomno živčevje je del perifernega živčevja (PNS), ki vpliva na delovanje ključnih organov, kot so srce, jetra in pljuča. Če podatki ANS kažejo, da je vaša starost manjša od dejanske, ste v dobri telesni pripravljenosti, če pa kažejo, da je večja, boste morali izboljšati svoj življenjski slog, da postopoma znižate starost ANS na svojo dejansko starost. Zapestnica MiVia Essential vam lahko pomaga pri tem. Raven energije prikazuje, koliko se vaše telo lahko prilagodi spremembam v okolju. Če je vrednost visoka z visoko stopnjo stresa, lahko ta stres obvladate. 


Vadba dihanja
Če ste zapestnico začeli uporabljati šele pred nedavnim, boste morda nekoliko razočarani nad svojimi splošnimi telesnimi podatki. Na srečo jih z zapestnico MiVia Essential lahko izboljšate, in sicer prek funkcije Breath Training (Vadba dihanja). Če redno vadite globoko dihanje, lahko izboljšate svoje splošno dobro počutje. Pravilno, globoko dihanje s spodnjim delom trebuha je tehnika, s katero se sprostite, znižate srčni utrip in izboljšate telesni indeks. Kadar ste pod stresom, se živahno pogovarjate ali telovadite, je povsem običajno, da začnete "dihati visoko" oziroma z zgornjim delom prsi, zaradi česar pljuča ne prejmejo dovolj kisika. Na tak način preprosto ne dihate učinkovito in to ni koristno za zdravje. 
 
Z aplikacijo MiVia Essential lahko vadite s tremi stopnjami vadbe dihanja, s čimer izboljšate svojo starost ANS, povečate raven energije, zmanjšate stres in pripomorete k bolj umirjenemu spancu. Vadba je preprosta, saj morate le slediti sončnici na zaslonu, tako da dihate počasi, in aplikacija vam bo sporočila, če ravnate pravilno. Izberite stopnjo, ki vam najbolj ustreza, in če redno izvajate vadbo, boste izboljšali svojo starost ANS. 
 
Sledilnik dejavnosti
Zapestnica MiVia Essential deluje tudi kot sledilnik zgornje meje aktivnosti, kar je prav tako izjemno pomembna informacija, če želite izboljšati telesno pripravljenost. Zapestnica šteje korake, sledi minutam aktivnosti in analizira vaše spanje. Vsak korak je en korak bližje k bolj zdravemu in uravnoteženemu življenju. Če veste, koliko se gibate, je to odlična motivacija, ki vas spodbuja k aktivnosti v vsakdanjem življenju. Ali drugače povedano, če poznate svoje navade, jih boste lažje spremenili. Ciljajte na 10 tisoč korakov na dan ter zdrav 8-urni spanec vsako noč in videli boste, kako se spreminjajo dejstva o zdravju vašega telesa.


miomivia3

Minute aktivnosti
Takoj ko se premikate pribl. 10 sekund, začne zapestnica Mivia Essential šteti Activity Minutes (Minute aktivnosti). Zastavite si izzive in povečajte število tistih nekaj pomembnih minut vsak dan. Vsaka Activity Minute (Minuta aktivnosti) vam pomaga zmanjšati raven stresa, poveča raven energije, zniža srčni utrip in dolgoročno izboljšuje splošno dobro počutje. Namesto z dvigalom pojdite po stopnicah. Namesto da bi se s svojim vozilom brez razmišljanja ustavili na parkirnem prostoru, ki je najbližje vhodu v trgovino, ga parkirajte nekoliko dlje; naj vam bo v veselje in izziv, da naredite zase več kot drugi.
 
Da bi izboljšali svoje zdravje, se vam ni treba vedno potiti v telovadnici ali vaditi, dokler niste popolnoma izčrpani. Vsak korak pomeni izboljšanje vaših navad, z vsakim korakom pa ste tudi bližje zdravemu telesu. In ne pozabite! Zapestnica MiVia Essential spremlja vaš dnevni napredek in če niste dovolj aktivni, vas ob 6. uri popoldne z zvočnim signalom obvesti, da se morate začeti gibati. 


miomivia4

Povezljivost s telefonom
Ta edinstvena zapestnica je tanka, lahka in primerna za vsako zapestje. Glede na to, da živimo v času, ko moramo biti stalno dosegljivi, zapestnica MiVia Essential omogoča povezavo s telefonom. Prejemate lahko alarme in predoglede dohodnih klicev ter sporočil, zapestnica pa je združljiva z aplikacijami WhatsApp, Facebook Messenger, Skype in Twitter. Tako ne boste zamudili nobenega klica ali sporočila. Med uživanjem v "času zase" pri vsakodnevni vadbi joge vas seveda ne sme nič zmotiti, zato jo lahko kar izklopite ter se osredotočite na vadbo, dihanje in telo.


miomivia7

Presenečeni boste, kakšen vpliv ima poznavanje teh zelo osebnih informacij o telesni pripravljenosti ter kakšen je učinek na vaše življenje, navade in telesno energijo. S spremljanjem srčnega utripa, preverjanjem indeksa zdravja in telesnega indeksa ter izvajanjem rednega dihanja boste živeli bolj aktivno, se zavedali svojih navad in imeli življenje v svojih rokah. 
 
Zaradi tega je aplikacija MiVia Essential edinstvena v vsakem pogledu: posreduje vam bistvene informacije, s katerimi lahko začnete in vzdržujete bolj uravnotežen, zdrav in osveščen življenjski slog. 


miomivia5


mivia123

Tehnične podrobnosti
Tehnične podrobnosti
Zaslon
da
Štetje korakov
da
Kakovost spanja
da
Samodejna sinhronizacija
da
Dodatne funkcije
nastavitev dnevnih ciljev
Obvestila
da
Garancija v letih
2
Mnenja drugih
Ocene (0)
5.0
Izdelek še nima komentarjev. Bodi prvi!

Tvoja ocena

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.