VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

WMF Kuhinjske škarje

ID: 20597018
60,30 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 3.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
WMF Kuhinjske škarje

 

Kuhinjske škarje WMF so bile zasnovane tako, da izpolnjujejo vse vaše kulinaricne potrebe dan za dnem, z vrhunskimi materiali in izjemno ostrino, ki prestane preizkus casa.
Preprosto odkrijte popolno rezanje: izjemno ostra rezila pod ukrivljenim kotom, visoko natancen rezalni rob in dvojne kontaktne tocke, z rocaji mehkimi na dotik, izboljšana ergonomija, prakticni dodatki in strokovna izdelava v dolgotrajnem Cromarganu®: 18/10 nerjavece jeklo.
Rezultat so udobje, zmogljivost in vzdržljivost, kot jih lahko zagotovi le WMF.

Izjemna zmogljivost rezanja
Odkrijte kuhinjske škarje po standardih kakovosti WMF: izjemno ostra rezila pod ukrivljenim kotom, visoko natancen rezalni rob in dvojne kontaktne tocke – za vrhunsko ostrino, ki prestane preizkus casa.

Visokokakovosten Cromargan®
Izdelan iz robustnega, elegantnega Cromargan®: nerjavecega jekla 18/10—odpornega proti rji, higienicnega, odpornega na kislino in izjemno trpežnega—za izjemno vzdržljivost in eleganten videz.

Izboljšana ergonomija
Pametna zasnova in dobro oblikovana ergonomija skupaj z rocaji, mehkimi na dotik, nudita prijeten obcutek in udoben oprijem – za visoko natancno rezanje s popolno lahkoto in brezskrbnostjo.

Vsestranski
Te vsestranske kuhinjske škarje, zasnovane za desnicarje in levicarje, ponujajo naraven in intuitiven oprijem za vse.

Izjemno fin mikro nazobcan rob
Za robustno in vzdržljivo orodje, ki nikoli ne izneveri, uporabite svoje škarje tudi za najtrše materiale: debelo embalažo, trpežno plastiko, blago in drugo.

Prakticni dodatki
Zahvaljujoc integriranemu odpiracu lahko škarje uporabite tudi za odpiranje navojnih zamaškov, steklenic s kronskimi zamaški, vakuumskih zamaškov ali za lomljenje orehov.

Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju
Te visokokakovostne škarje so primerne za pomivanje v pomivalnem stroju za vsakodnevno udobje.


Garancija: 2 leti
Cached: Fri, 26 Apr 2024 10:33:36 GMT