Košarica

Košarica je prazna

Naročila strank

Naročila

Po dokončni potrditvi naročila kupca preko elektronske pošte obvestimo o prejemu naročila. Običajno naslovnik prejme elektronsko obvestilo v 5 minutah, nič pa ni neobičajnega, če proces zaradi različnih nastavitev elektronskih poštnih odjemalcev traja nekoliko dlje.

V kolikor ste izbrali prevzem v trgovini Big Bang, vas bomo o pripravljenem naročilu za prevzem, obvestili preko SMS in elektronske pošte.

Kupec prejme elektronsko obvestilo tudi takrat, ko blago odpremimo. Za tem je običajno potrebno dan ali dva, da Pošta Slovenije blago tudi dostavi na prejemnikov naslov. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov. Naročeni izdelki imajo na spletu zapisane predvidene dobavne roke. V kolikor želite naročene izdelke prevzeti v poslovalnici, kjer ni zaloge, se lahko dobava izdelkov za kakšen dan zamakne.

Postopek preklica naročila

Prejeta narocila preko spletnega centra bigbang.si lahko kupec brez dodatnih stroškov preklice do prejema elektronskega sporocila o tem, da je bilo narocilo že odpremljeno s spletnega centra bigbang.si. Obvestilo o preklicu narocila je možno izkljucno preko elektronske pošte Skrb za potrošnike . V elektronskem sporocilu navedite naslednje podatke:

  • V naslovu sporočila: Preklic naročila
  • V vsebini sporočila: a) ime in priimek kupca b) naslov kupca c) številka naročila

Postopek vračila blaga

Pred vračilom blaga, kupljenega v spletnem centru bigbang.si, nas obvestite na Skrb za potrošnike , da se dogovorimo o najboljši rešitvi. Od pogodbe lahko potrošnik odstopi v roku 14 dni po prejetju naročenega blaga, ne da bi mu bilo pri tem potrebno navesti razlog za svojo odločitev.

Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Vrnitev naročenega blaga podjetju v roku 14 dni od prejema je enakovredna sporočilu o odstopu od pogodbe.

Blago lahko v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe vrnete na dva načina:

  • kupljeno blago pošljete z računom in vso pripadajočo dokumentacijo na naslov: Big Bang, d.o.o., Spletni center bigbang.si, Hala 5, Šmartinska 152, 1000 Ljubljana. Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. V primeru pošiljk z odkupnino si pridružujemo pravico sorazmernega zmanjšanja vrnjene kupnine.

  • S kupjenim blagom se na lastne stroške osebno oglasite v katerikoli trgovini Big Bang po Sloveniji in tam opravite vračilo kupljenega blaga skupaj s pripadajočo dokumentacijo.

Kako vrniti blago?

Prosimo vas, da izpolnite obrazec za vračilo kupljenih izdelkov in ga priložite izdelku. Izdelek vrnite v originalni embalaži. Izdelek mora biti nepoškodovan in v nespremenjeni količini. Če izberete vračilo kupnine, v obrazcu za vračilo izdelka navedite številko osebnega bančnega računa.

Vračilo kupnine je možno izključno preko nakazila na vaš bančni račun. Gotovine ne izplačujemo. Odstop od pogodbe ni mogoč pri pogodbah, katerih predmet so kartuše, nosilci avdio ali video posnetkov ali računalniških programov, če je bil pri tem odprt ali odstranjen varnostni pečat. Prav tako odstop od pogodbe ni mogoč za brivnike, depilatorje, strižnike, zobne ščetke, oblikovalce brade, dodatke za britje, laserske odstranjevalce dlačic, strižnike nosnih/ušesnih dlačic, prirezovalnike dlačic na telesu, dodatke za nego zob, dodatke in nastavke za osebno nego in otroške pripomočke, ki niso original zapakirani oz. je bil odstranjen varnostni pečat ter nakazujejo uporabo izdelka.

Sklenjena pogodba med kupcem in prodajalcem se v elektronski obliki nahaja na sedežu podjetja Big Bang, d.o.o., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana. Kupec lahko pridobi kopijo pogodbe z zahtevo po elektronski pošti na naslov Skrb za potrošnike ali po telefonu (01) 309 3825.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.