VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Ojačevalnik signala - Gig aset Repeater HX

ID: 667502
189,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 4.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od četrtka, 4.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ojačevalnik za povečanje sprejema baznih postaj Gigaset Ta praktični dodatek podvoji razdaljo sprejema vašega brezvrvičnega telefona DECT za večjo pokritost in sprejem. Gigaset Repeater HX je zmogljiv dodatek, ki podvoji razdaljo sprejema bazne postaje, na kateri lahko uporabljate svoj brezvrvični telefon DECT. Razširite svoja obzorja Z varnimi povezavami DECT in podporo klicev preko širokopasovne povezave lahko kličete in sprejemate klice s še boljšim sprejemom na veliko širšem območju. Z namestitvijo do šest ponavljalnikov signala na bazno postajo se lahko razdalja sprejema izredno poveča ter tako zadovolji potrebe večjih posestev, kjer je potrebna široka pokritost. Enostavna nastavitev in prilagodljiva uporaba Gigaset Repeater ahko prejme dva sočasna klica ter podpira samodejni prevzem klicev znotraj razdalje sprejema. Pripravljen je za takojšno uporabo, saj so slušalke že samodejno registrirane. Prav tako poveča razdaljo sprejema tudi drugih telefonov DECT/GAP, ki niso znamke Gigaset, in vam tako omogoča še večjo prilagodljivost. Pripravljen na prihodnost Dodatni standard CAT-iq, ki velja za vse prenosne ročke Gigaset HX, zagotavlja združljivost z usmerjevalniki DECT / CAT-iq, ki podpirajo nov standard ETSI Repeater (ETS300700 V2.1.1). Tako je Gigaset Repeater HX pripravljen za prihodnje generacije usmerjevalnikov. Repeater je oddajna postaja, ki jo lahko postavite nekoliko stran od vaše osnovne enote. To podvoji vašo svobodo gibanja. Znotraj območja povečane mo…

 

Ojačevalnik za povečanje sprejema baznih postaj Gigaset

Ta praktični dodatek podvoji razdaljo sprejema vašega brezvrvičnega telefona DECT za večjo pokritost in sprejem. Gigaset Repeater HX je zmogljiv dodatek, ki podvoji razdaljo sprejema bazne postaje, na kateri lahko uporabljate svoj brezvrvični telefon DECT. 

Razširite svoja obzorja

Z varnimi povezavami DECT in podporo klicev preko širokopasovne povezave lahko kličete in sprejemate klice s še boljšim sprejemom na veliko širšem območju. Z namestitvijo do šest ponavljalnikov signala na bazno postajo se lahko razdalja sprejema izredno poveča ter tako zadovolji potrebe večjih posestev, kjer je potrebna široka pokritost.

Enostavna nastavitev in prilagodljiva uporaba

Gigaset Repeater ahko prejme dva sočasna klica ter podpira samodejni prevzem klicev znotraj razdalje sprejema. Pripravljen je za takojšno uporabo, saj so slušalke že samodejno registrirane. Prav tako poveča razdaljo sprejema tudi drugih telefonov DECT/GAP, ki niso znamke Gigaset, in vam tako omogoča še večjo prilagodljivost.

Pripravljen na prihodnost

Dodatni standard CAT-iq, ki velja za vse prenosne ročke  Gigaset HX, zagotavlja združljivost z usmerjevalniki DECT / CAT-iq, ki podpirajo nov standard ETSI Repeater (ETS300700 V2.1.1). Tako je Gigaset Repeater HX pripravljen za prihodnje generacije usmerjevalnikov.

Repeater je oddajna postaja, ki jo lahko postavite nekoliko stran od vaše osnovne enote. To podvoji vašo svobodo gibanja. Znotraj območja povečane moči oddajanja lahko sprejemate klice in opravljate interne in zunanje klice, vse to med tem ko se svobodno gibljete po prostoru. Področje uporabe brezvrvičnega telefona je lahko največje z uporabo največ šestih Repeaterjev razporejenih krožno okoli osnovne enote.

 

Glavne lastnosti:

  • Podvoji DECT razdaljo sprejema bazne postaje
  • Varne povezave DECT
  • Podpira novi ETSI Repeater Standard (ETS300700 V2.1.1)
  • Podpira klice preko širokopasovne povezav
  • Do 6 ponavljalnikov signala na bazno postajo
  • Omogoča dva sočasno aktivna klica
  • Samodejni način registracije
  • Podpira samodejni prevzem klicev znotraj razdalje sprejema
  • Poveča razdaljo sprejema tudi drugih brezvrvičnih telefonov DECT/GAP
  • Zagotavlja kristalno čisto kvaliteto zvoka (DECT)
  • Poveča vašo gibljivost s telefonom po prostoru
  • Avtomatski prehod od bazne postaje do repeater oddajne postaje in obratno
  • Ni primeren za določene Gigaset modele serije "A", primeren za modele serije "C" in "E" (pred uporabo preverite kompatabilnost oziroma nas kontaktirajte)
 
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
Vrsta dodatka stac. tel.
podaljšek
Dolžina kabla [m]
1.5
Cached: Fri, 29 Mar 2024 06:09:29 GMT