Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniške komponenteNapajalnikiONLINE VFI 1000 CRM LCD 1000VA 800W POWERWALKER

ONLINE VFI 1000 CRM LCD 1000VA 800W POWERWALKER

ID: 627465
359,99 €

ali od 12,25 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Online UPS PowerWalker VFI 1000 CRM LCD je profesionalna rešitev s pravo dvojno konverzijo. Ponuja močno in celovito zaščito za vaše občutljive naprave.

 

Sprejema širok razpon napetosti za zahtevna okolja. Ponuja popolno zaščito za kritične naprave, kot so občutljivi strežniki, omrežne/telefonske komunikacijske sisteme kot tudi industrijske aplikacije. Tanek dizaj zasede le 2U prostora. UPS se lahko namesti v rakc sistem ali se uporablja kot stolp.

Online UPS vedno ponuja čisto moč in zaščito pred vsemi običajnimi težavami z anpajanjem v omrežju. Narejen je s tehnologijo dvojne konverzije: prvo se prihajajoči izmenični tok pretvori v enosmerni tok in se shrani. V drugem koraku je shranjeni enosmerni tok pretvorjen v izmenični tok in je na voljo za uporabo. Tako so naprave, priključene na UPS, neodvisne od prihajajočega izmeničnega toka (in vseh njegovih težav) in se napajajo z močjo, ki jo ponuja UPS. Rezultat je vedno čista in stabilna izhodna moč. Druga prednost je, da ob primeru izpada elektrike ni zamika ob preklopu na baterijsko napajanje. Običajno Online UPS ponuja najbolj zanesljivo regulacijo napetosti v razponu 2-3% napetnostnega valovanja. Online UPS ponuja USB port (ali RS-232) za povezavo na operacijski sistem za spremljanje napetosti, napajanja in statusa baterije.

- rack ali stolp, obrnljiv LCD zaslon

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta napajalnika
brezprekinitveno napajanje (UPS), brezprekinitveno napajanje (UPS)
Cached: Thu, 28 Mar 2024 08:52:41 GMT