VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega lasSušilniki lasPHILIPS BHD827/00 Prestige sušilnik za lase 

PHILIPS BHD827/00 Prestige sušilnik za lase 

ID: 696996
289,99 €

ali od 14,18 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

PHILIPS BHD827/00 Prestige sušilnik za lase 

Novi sušilnik za lase Philips Prestige s tehnologijo SenseIQ zaznava temperaturo las in prilagodi toploto več kot 12.000-krat*, s čimer preprečuje pregrevanje las. Vaši lasje tako ohranijo zdrav ter sijoč videz.

 

 

Edinstveni lasje, edinstvena nega.

Sušilnik za lase s tehnologijo SenseIQ: zaznava, se prilagaja in neguje

  • Prilagojena tehnologija
  • Učinkovito sušenje: 30% hitreje

  • Pametni digitalni programi

  • Ohrani do 95 %** vlage

Prilagojeno sušenje

Tehnologija SenseIQ za prilagojeno sušenje las. ZAZNAVA. Digitalni infrardeči senzor sušilnika neprekinjeno zaznava temperaturo las in tako zagotavlja prilagojeno zaščito. PRILAGODI. Pametni mikroprocesor analizira podatke senzorja in prilagodi temperaturo več kot 12.000-krat pri posameznem sušenju***, kar preprečuje pregrevanje. NEGUJE. Tehnologija zaznavanja in prilagajanja ščiti lasje med sušenjem in ohranja do 95%** naravne vlažnosti vaših las.

Zaznava temperaturo las

Digitalni infrardeči senzor neprekinjeno zaznava temperaturo las in preprečuje pregrevanje. Medtem ko ostali sušilniki merijo temperaturo pretoka zraka, Philipsov sušilnik s tehnologijo SenseIQ meri temperaturo las. Senzor je zelo natančen in prepozna že najmanjšo spremembo, kar omogoča prilagojeno zaščito vaših las.

Prilagaja učinkovitost sušenja

Pametni mikroprocesor so možgani tehnologije SenseIQ. Neprekinjeno analizira in prilagaja temperaturo pretoka zraka, in sicer več kot 12.000-krat med posameznim sušenjem.*** S tem vam zagotavlja najboljšo učinkovitost in ekskluzivno prilagojeno nego vaših las. SenseIQ zagotavlja pametno upravljanje temperature za edinstveno zaščito vaših las.

Edinstvena nega las

Podarite svojim lasem ekskluzivno nego, ki si jo zaslužijo. Ohranite do 95%** naravne vlažnosti las pri vsakem sušenju za gladke in zdrave sijoče lase.

 

Močan zračni tok

Inovativno zasnovan sušilnik za lase zagotavlja močan pretok zraka, zaradi česar posušite lase 30 % hitreje*.

Pametni digitalni programi

Pametni digitalni programi s samodejno izbiro prave temperature in moči pretoka zraka zagotavljajo sušenje, ki je prilagojeno vašim željam. Izbirajte med naslednjimi načini: hitro, nežno, ročno, oblikovanje, lasišče, kodri. Za hitro sušenje izberite hiter način, za dodatno nego pa nežni način, pri ročnem načinu pa lahko sami izberete nastavitev temperature/hitrosti, na voljo imate tri stopnje. Način za oblikovanje, kodre ali lasišče se izbere samodejno, ko namestite ustrezni nastavek.

Enostaven digitalni vmesnik

Edinstven digitalni uporabniški vmesnik, ki ga lahko upravljate le s palcem.Uporabniški vmesnik ima LED-indikatorje za enostavno uporabo med sušenjem. Z ločenim gumbom za hladen zračni tok pa lahko enostavno oblikujete pričesko.

Oblikovalni nastavek

7 mm velika odprtina nastavka usmerja tok zraka za natančno oblikovanje. Idealno za krtačenje med sušenjem in oblikovanjem. Način za oblikovanje se izbere samodejno, ko namestite nastavek. Nastavek lahko uporabljate tudi v načinu za sušenje ter nežnem in ročnem načinu.

Sproščujoč masažni nastavek za lasišče

Stimulirajte naravni pretok hranil v lasišče z masažnim nastavkom za lasišče. Način za lasišče se izbere samodejno, ko namestite nastavek. Mehke vibrirajoče ščetine in nežna toplota pomagajo stimulirati prekrvavljenost, pretok kisika in hranil. Naravna hranila pripomorejo k zdravju vaših las, hkrati pa nežno masirajo vaše lasišče.

Razpršilnik za kodre z več volumna

Z razpršilnikom za kodre boste povečali volumen, gostoto in prožnost kodrov. Način za kodre se izbere samodejno, ko namestite nastavek. Fino teksturirani elementi razpršilnika pomagajo porazdeliti tok zraka po laseh, s čimer izboljšajo volumen in zmanjšajo neželeno kodranje med sušenjem. Za dodatni volumen držite razpršilnik blizu temena in korenin.

Ionsko oblikovanje

Takoj odda 2-krat**** več ionov za sijoče in gladke lase. Negativni ioni preprečujejo statično naelektrenost, negujejo lase in lasišče ter gladijo lasno povrhnjico. Rezultat so gladki in sijoči lasje.

 

Hitreje v primerjavi s sušilnikom z močjo 1800 W, ki je enakovreden modelu BHD004

* Preizkušeno v nežnem načinu po 5 minutah sušenja

* * Na osnovi 7-minutnega povprečnega časa sušenja

* * * v primerjavi z modelom Philips HP8280

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Potovalni
ne, ne
Moč [W]
1800
Dodatno
hladen zrak, ioni, koncentrator, difuzor
Cached: Fri, 23 Feb 2024 22:37:48 GMT