VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
SINGA
Singa d.o.o., Slovenceva 24, 1000, LJUBLJANA, Slovenija, Matična št.: 3834328000, Davčna št.: SI - 61119938
Odpremlja iz države: Slovenija
O prodajalcu
Kdo pravzaprav je Singa? Singa je mali radovedni levček, ki je svoje poslanstvo našel v svetu igrač. A ne kakršnih koli igrač, temveč igrač, ki združujejo hkrati več različnih kakovosti. Distribucijsko podjetje Singa je svojo zgodbo namreč pričelo pred desetletjem, ko je v igračah, družabnih igrah, ustvarjalnih in raziskovalnih setih ter drugih spremljevalnih materialih, pričelo združevati izobraževalno, zabavno in inovativno. Singa se zaveda, da ima vsaka igrača v sebi posebno moč, s katero na otroka lahko vpliva dobro ali slabo. Otroci se z igračami, igrami in različnimi junaki pogosto identificirajo, zato je izredno pomembno, kakšna je ta skrivna moč. Singa obožuje vzgojne igrače, ki celostno podpirajo razvoj otroka. Negovanje in krepitev radovednosti, ustvarjalnosti, inovativnosti in logičnega razmišljanja že od prvih otrokovih korakov dalje sta ključnega pomena za otrokovo uspešno življenjsko pot. Vse je namreč zelo povezano. TEST
Vračila in reklamacije
Ime podetjaSINGA d.o.o.
Povratni naslovSlovenceva 24
Telefonska številka38659044460
Kurirske službePošta Slovenije
Stroške vračila pri odstopu od pogodbe krijeKupec

Vračilo izdelka

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga ponudniku sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti ponudniku najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Potrošnik mora blago vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

Potrošnik blaga ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus blaga v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Preizkušanje blaga, ki odstopa od navedenega, se šteje za uporabo blaga, kar pomeni, da potrošnik s tem izgubi pravico do odstopa od pogodbe.

Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Zaradi zagotavljanja gotovosti, točnosti in pravočasnosti vračila ter zagotavljanja evidence o plačilih, se vračilo plačila kupcu izvede izključno z nakazilom na njegov transakcijski račun. Vračilo plačila v gotovini ni mogoče! Vračilo denarja za izdelke, ki so bili plačani s kreditno kartico se izvede izključno z nakazilom sredstev na kreditno kartico s katero je bil nakup opravljen.

Naslov za vračilo: Singa d.o.o., Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Varstvo podatkov

Pogoji varovanja osebnih podatkov in zasebnosti

Podjetje Singa d.o.o., Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju upravljalec osebnih podatkov) spoštuje zasebnost uporabnikov in je predano varovanju osebnih podatkov uporabnikov spletne trgovine (v nadaljevanju: uporabniki) v skladu z veljavno zakonodajo. Področje varovanja osebnih podatkov ureja Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, uradni list RS, št. 94/2007) in Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR, uradni list EU, št. 2016/679).

Namen zbiranja osebnih podatkov

Upravljavec zagotavlja, da bodo osebni podatki uporabnikov predmet obdelave zgolj za namene, s katerimi izrecno soglašajo. Privolitev v posredovanje osebnih podatkov je prostovoljna, soglasje pa lahko na isti način, kot so ga podali, tudi kadarkoli prekličejo. V primeru, da osebnih podatkov ne posredujejo ali oz. v kolikor soglasje prekličejo, upravljavec osebnih podatkov ne more izpolniti namena, za katerega se podatki zbirajo.

Posredovane osebne podatke uporabljamo samo za izvedbo naročil in ostalih zahtevanih storitev s strani uporabnikov ter za namene obveščanja o ugodnostih in aktivnostih upravljavca preko elektronske pošte in pripravo ciljnih trženjskih aktivnosti na platformah digitalnega trženja (Google AdWords, Facebook, Instagram, in podobne). Podatke za ta namen obdelujemo do preklica privoljenja uporabnika.

Druge informacije

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Ponudba v spletni trgovini

Ponudba je predstavljena v slovenskem jeziku in namenjena prodaji v Republiki Sloveniji. Ponudba se zaradi narave prodajne poti pogosto spreminja in ažurira. Naročanje je omogočeno 24 ur na dan, 365 dni na leto.

Ponudnik si po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na straneh. Kljub temu, pa se lahko zgodi, da pride do napake pri posredovanih informacijah, ki lahko tudi vplivajo na nakupne odločitve. V tem primeru vas bomo obvestili in težavo poskusili rešiti v obojestransko zadovoljstvo.

Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Elementi in barve na fotografijah se lahko razlikujejo od realnih ter ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

Informacija o cenah in dokumentaciji

Vse navedene cene za izdelke so v EUR in imajo že vključeno ustrezno stopnjo DDV-ja. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo ob spodaj navedenih pogojih glede načinov plačila in načinov dostave.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko kupec potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo oddano). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Če je izdelek na zalogi in je bilo naročilo oddano do 13. ure ga navadno pošljemo še isti delovni dan. Za naročila prejeta po 13. uri delovnega dne bodo poslana navadno naslednji delovni dan. Za izdelke, ki niso na zalogi ni moč oddati naročila.

Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov na računu in o morebitnih napakah obvestiti prodajalca v osmih dneh od prejema. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

Sklenjena naročila, pogodbe in računi se arhivirajo na sedežu ponudnika.

Zakon o enotni ceni knjige

V skladu z Zakonom o enotni ceni knjige (ZECK), ki ureja delovanje knjižnega trga in časovno omejeno cenovno stabilnost in predvidljivost pri prometu s knjigo, imajo določeni izdelki v spletni trgovini enotne cene in nanje ne apliciramo popustov. Po 5. členu Zakona o enotni ceni knjige velja za obdobje šestih mesecev od dneva začetka prodaje knjige enotna cena knjige za vse končne kupce pod enakimi pogoji in sočasno na celotnem ozemlju Republike Slovenije. Več na https://www.uradni-list.si/glasilo-uradni-list-rs/vsebina/116273.

Cached: Sat, 15 Jun 2024 11:15:50 GMT