Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgreRatchet & Clank: Rift Apart igra za PS5

Ratchet & Clank: Rift Apart igra za PS5

ID: 689151
79,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Utrite si pot skozi večdimenzijsko pustolovščino! Medgalaktična pustolovca sta se vrnila in tokrat jima je treba pomagati, da ustavita robotskega vladarja, ki bi rad podvrgel celoten multiverzum. Naslednji na njegovem seznamu je prav njun svet! 

 

 

  • Nezaslišana orožja!
  • Menjavanje dimenzij in dinamično igranje! 
  • Edinstveni planeti in vzporedna resničnost svetov iz prejšnjih iger!

DOBROTE NA PS5:

  • Haptični odziv na kontrolniku DualSense vam omogoča, da akcijo v igri občutite v dlaneh.
  • Prilagodljiva petelina na tem kontrolniku omogočata napreden nadzor nad orožji.
  • Bliskovito včitavanje z diska SSD v PS5 omogoča izredno hitro seljenje med planeti.
  • Napreden trirazsežni zvok.
  • Izboljšano osvetljevanje in grafika s sledenjem žarku. Ločljivost 4K in prikaz barv HDR.Način Performance za stalnih 60 sličic na sekundo.

 

Preizkusili smo Ratchet & Clank: Rift Apart

 

63. pravilo interneta pravi, da za vsak lik enega spola nastane tudi različica drugega spola. In, če uradna verzija ne obstaja, internet hitro poskrbi, da temu ni več tako. Razvijalci Insomniac Games so se tokrat odločili prehiteti Tumblr ilustratorje in nam sami servirati čisto pravo žensko ekvivalento galaktičnega lisjaka in njegovega robotskega pajdaša.

Glavni liki najnovejše igre v franšizi Ratchet & Clank: Rift Apart so torej štirje. Lombax Ratchet, galaktični mehanik, ki občasno rešuje vesolje, Rivet, njegova ženska ustreznica iz druge dimenzije, ki se bori proti mehanskemu tiranu ter nekdanja morilska robota Clank in Kit, ki opravljata funkcijo “straight mana” v zgodbi in sta, kakor je za robote navadno, včasih še preveč … robotska.

 

Ratchet & Clank: Rift Apart je neverjetno dodelana igra, ki čudovito izkoristi vse, kar ima PS5 za ponuditi. Čeprav je zgodba na momente dolgočasno predvidljiva, verjamemo, da se tehtnica katerega koli kritika prevesi, zaradi brezhibne animacije likov, njihove ekspresivnosti, izjemne kinematografije, glasbe in dejstva, da ena izmed pištol spremeni nasprotnike v grme.

 

 

Povezava do GameGanga: https://gamegang.si/2021/07/02/preizkusamo-akcijsko-medgalakticno-pustolovscino-ratchet-clank-rift-apart/

Tehnične podrobnosti
Zvrst igre
strelska
Tip igre
samostojna
Igralna platforma
PS5
Cached: Tue, 19 Mar 2024 04:48:10 GMT