Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgreSONIC MANIA PLUS Nintendo Switch

SONIC MANIA PLUS Nintendo Switch

ID: 643545
29,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 2.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Pravo, klasično zvočno doživetje: krasna grafika s slikovnimi pikami z različnimi novimi conami z ikoničnimi priljubljenimi iz Sonic 1, 2, 3, Sonic & Knuckles in Sonic The Hedgehog CD.
Dokončna različica: vizualne slike HD v popolni slikovni piki, igra s 60 FPS in vsa nova vsebina v enem paketu! Pridružite se Sonicu in njegovim prijateljem, ko se spopadejo z dr. Eggmanom in njegovimi novimi robo-poslušalci Hard Boiled Heavies!
Novi junaki se pridružijo zabavi s Sonicom: Gledano v preteklih naslovih Sonic, Mogočni armadilo in leteča veverica Ray se pridružita Maniji vsak s svojimi edinstvenimi sposobnostmi! Popolnoma nov način Encore: nov način, ki doda svež videz znanim lokacijam obenem pa izzivati nove in veteranske igralce.
Nove in izboljšane funkcije, vključno z načinom tekmovanja.

 

Vrhunsko praznovanje preteklosti in prihodnosti


Doživite vrhunsko praznovanje preteklosti in prihodnosti v Sonic Maniji, 2D Sonic avanturi, ki teče s čistimi 60 sličicami na sekundo z osupljivo grafiko v retro slogu HD. Več likov, ki jih je mogoče predvajati, vam omogoča, da greste eksplozivno hitro kot Sonic, se dvignete kot Tails ali prebrodite težke ovire z brutalno močjo Knucklesa. Sonic preteklosti lahko znova zaživite z vznemirljivim novim zasukom v klasičnih conah, medtem ko se borite proti novim šefom in zlobni robotski vojski dr. Eggmana. Pojdite z igralci v tekmovalnem načinu ali se igrajte v načinu Co-Op s prijateljem. Sonic Mania sta razvila Christian Whitehead, Head top in Pagoda West Games v sodelovanju s Sonic Team. Dobrodošli v Sonic Mania!

 

Tehnične podrobnosti
Zvrst igre
zabava, pustolovščina
Priporočena starost
3+
Medij
Nintendo Switch kartica
3D tehnologija
ne
Igralna platforma
Nintendo Switch
Cached: Thu, 28 Mar 2024 20:13:33 GMT