VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
149,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 2.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 30.3. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Če potrebujete udobno napravo, ki vas bo spremljala na vsakem koraku, je vívosmart® 5 odličen merilnik telesne pripravljenosti1, saj lahko z njim enostavno spremljate zdravje in ostanete aktivni od jutra do večera.

 

Da, beleži število korakov, srčni utrip2 in ravni energije. Poleg tega je tudi povsem enostaven za uporabo. Svetel zaslon in napajanje z baterijo do 7 dni? Da, ta merilnik ima dovolj energije. Hodite, tecite, vadite jogo, kolesarite – vadite, kakor želite, s prednaloženimi športnimi programi. Naspite se in, ko se zbudite, pridobite rezultat kakovosti spanja. Ostanite povezani. Oglejte si besedilna sporočila, klice in obvestila iz združenega pametnega telefona. Povežite s sprejemnikom GPS v pametnem telefonu za enostavno beleženje hoje, teka in kolesarjenja na prostem.

ENOSTAVEN IN PREPROST ZA UPORABO

Iščete enostaven, lahko berljiv merilnik? Prav takšen je ta merilnik s svetlim zaslonom, ki je za 66 % večji kot pri napravi vívosmart 4. Besedilo je tako večje, poleg tega lahko napravo upravljate prek zaslona na dotik in gumbov.

ZASNOVANO ZA VAŠ VSAKDAN IN SLOG

Zamenljivi paščki so zasnovani uporabnikom prijazno in jih je mogoče enostavno menjati, kar je idealno za vaš edinstven slog.

DOVOLJ ENERGIJE ZA VEČ DNI ZAPORED

Zagotovite si neprekinjeno sliko o svojem zdravju z baterijo, ki zagotavlja napajanje do 7 dni v načinu pametne ure. Spremljajte svoje zdravje in dobro počutje.

MERILNIK SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU

Merilnik neprekinjeno spremlja vaš srčni utrip2 in vas lahko opozori, če je ta v času počitka previsok ali prenizek. Pomaga vam tudi meriti stopnjo napora med dejavnostmi.

MERILNIK ENERGIJE BODY BATTERY™

Oglejte si ravni energije v svojem telesu čez dan, na podlagi česar lahko najdete najprimernejši čas za aktivnost in za počitek.

SENZOR PULZNEGA OKSIMETRA

Z napravo Senzor pulznega oksimetra lahko kadar koli čez dan ali del noči med spanjem merite nasičenost krvi s kisikom, na podlagi česar lahko ugotovite, kako dobro vaše telo absorbira kisik.

REZULTAT SPANJA IN NAPREDNO SPREMLJANJE SPANJA

Pridobite rezultat kakovosti spanja ter vpoglede, kako ga lahko izboljšate, prek Garmin Connect. Spremljate lahko celo različne faze spanja, kot tudi srčni utrip2, stres, podatke pulznega oksimetra3 in dihanje.

MERJENJE STRESA

Ugotovite, ali imate miren, uravnotežen ali stresen dan. Opomniki za sproščanje vas celo pozovejo h kratkim dihalnim vajam, če ste pod stresom.

PREMIŠLJENO DIHANJE

Ko se želite sprostiti ali osredotočiti, lahko začnete dihalno vajo, med katero ura meri vaš stres in dihanje, da vam omogoči vpogled v vaše vzorce dihanja.

SPREMLJANJE HIDRACIJE

Beležite dnevni vnos tekočine in poskrbite za opominjanje na hidracijo. Nastavite lahko tudi samodejni cilj za hidracijo, ki se prilagaja glede na to, koliko tekočine izgubite s potenjem med dejavnostmi.

SPREMLJANJE DIHANJA

Oglejte si svoje vzorce dihanja čez dan, med spanjem ter med Dihalne vaje in dejavnostmi joge.

SPREMLJANJE MENSTRUACIJE

S programom Garmin Connect spremljajte menstrualni cikel ali nosečnost. Beležite simptome, prejemajte poučne nasvete o prehrani in vadbi ter številne druge informacije. Podrobnosti lahko prikažete in zabeležite tudi v uri.

STAROST TELESA

Ta funkcija na podlagi vaše kronološke starosti, tedenske živahne dejavnosti, srčnega utripa v mirovanju in indeksa telesne teže ali deleža telesne maščobe4 oceni, ali je vaše telo mlajše ali starejše od vas. Pridobite lahko tudi nasvete, kako znižati Starost telesa. Razvijte aktivnejši življenjski slog.

MERJENJE TELESNE PRIPRAVLJENOSTI

Ko se odpravite ven ali po opravkih, vívosmart® 5 beleži število korakov, minute intenzivnosti, porabljene kalorije in druge parametre2. Vsi potrebni statistični podatki na vašem zapestju.

VDELANI ŠPORTNI PROGRAMI

Popestrite svojo vsakodnevno vadbo s profili dejavnosti za hojo, tek, jogo, pilates, kardio vadbo, premišljeno dihanje, vadbo za moč in številne druge dejavnosti.

POVEZANI GPS

Vzpostavite povezavo s sprejemnikom GPS v združljivem pametnem telefonu za natančno beleženje med hojo, kolesarjenjem in teki na prostem. Povežite se s tem, kar je za vas najpomembneje.

PAMETNA OBVESTILA

Prejemajte e-poštna in besedilna sporočila ter opozorila naravnost v uro, če je ta združena z pametnim telefonom. Če imate pametni telefon z operacijskim sistemom Android™, lahko na besedilna sporočila tudi odgovorite.

FUNKCIJE ZA VARNOST IN SLEDENJE

Ko ste povezani s pametnim telefonom, zaznavanje dogodkov (med izbranimi dejavnostmi) in pomoč5 pošiljata sporočila in podatke o vaši trenutni lokaciji stikom v sili.

SINHRONIZACIJA S PROGRAMOM GARMIN CONNECT

Oglejte si podatke o svojem zdravju in telesni pripravljenosti na enem mestu. Program Garmin Connect omogoča sodelovanje v rastoči spletni skupnosti, kjer se lahko uporabniki povežejo, tekmujejo in objavljajo. Ustvarjen za vsakodnevno nošenje. Ustvarjen za vas.

NAZIVNA VODOTESNOST

Ta merilnik telesne pripravljenosti je vodotesen do 5 ATM, zato ga lahko nosite med plavanjem in prhanjem. Oglejte si mesto v storitvi Instagram®, kjer se povežeta duh in telo.

VEČ INFORMACIJ

Oglejte si svoje statistične podatke in spremljajte svoje cilje v programu Garmin Connect™.

VEČ INFORMACIJ

1 Potrebna je začetna nastavitev v programu Garmin Connect™ ali programski opremi Garmin Express™

2 Natančnost merjenja aktivnosti.

3 Ta naprava ni medicinski pripomoček in ni namenjena uporabi pri diagnosticiranju ali spremljanju zdravstvenega stanja; glejte Garmin.com/ataccuracy. Pulzni oksimeter ni na voljo v vseh državah.

4 Če želite parameter deleža telesne maščobe uporabiti za funkcijo starosti telesa, potrebujete pametno tehtnico Index™ ali Index S2 (na prodaj ločeno).

5 Za zahteve in omejitve funkcij za varnost in sledenje glejte Garmin.com/safety.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
GPS
ne
Senzor srčnega utripa
na zapestju
Ocena najvišjega vo2 max
da
Spremljanje srčnega utripa 24/dan
da
Vodoodporen
IPX5
Opomnik za gibanje
da
Vzpenjanje v nadstropja
ne
Zaslon
OLED
Štetje korakov
da
Kakovost spanja
da
Samodejna sinhronizacija
da
Dodatne funkcije
/
Obvestila
samo prikazuje
Cached: Fri, 29 Mar 2024 15:45:10 GMT