Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborKabli in priborCadorabo mikro USB kabel v belem - 1 metrski mikro USB kabel 2A, združljiv z napravami z mikro USB povezavo, npr. Mobilni telefoni, tablični računalniki, prenosni računalniki in še več - ada

Cadorabo mikro USB kabel v belem - 1 metrski mikro USB kabel 2A, združljiv z napravami z mikro USB povezavo, npr. Mobilni telefoni, tablični računalniki, prenosni računalniki in še več - ada

ID: 20622068
18,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cadorabo Shop
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
  • Oblikovanje: Visokokakovostni materiali so bili uporabljeni za to, da je kabel čim bolj trpežen in robusten.
  • Funkcija: Z USB kablom lahko napravo enostavno napolnite ali uporabite za prenos podatkov .
  • Plug & Play: kabel priključite v standardna vrata USB, da ga povežete z mikro USB napravami. Nobena dodatna namestitev programske opreme ni potrebna.
  • Združljiv: kabel je združljiv z vsemi skupnimi napravami z USB in mikro USB vrati, kot so mobilni telefoni, tablični računalniki, ereaders itd.
  • Drugo : V obseg dostave je vključen samo kabel. Mobilni telefoni, tablični računalniki, adapterji, prikazane končne naprave niso vključene!

 

Cadorabo USB kabel - Micro USB 2A Hitro polnjenje kabla

Združljiv s skupnimi napravami z USB vhodom in mikro USB. Primerno za mobilne telefone, tablične računalnike, slušalke Bluetooth, ereaders itd. Plug & amp; Play: Preprosto priključite kabel v standardna vrata USB, da ga uporabite z mikro USB napravami, ni potrebna dodatna namestitev programske opreme.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
0,5
Material
PVC
Barva
bela
Dolžina kabla [m]
1
Teža [g]
37
Cached: Thu, 25 Apr 2024 20:24:47 GMT