Išči
Big BangIzdelkiAvdio & GlasbilaZvočne postajeHišne zvočne postajeYAMAHA WX021 Bluetooth hišna zvočna postaja črna

YAMAHA WX021 Bluetooth hišna zvočna postaja črna

ID: 617170
-40 %
269,99 €
161,99 €
Prihranek  108,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 18.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 17.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Yamaha MusicCast 20 je napreden brezžični zvočnik, ki prinaša izjemno kakovost zvoka, sodoben dizajn in brezhibno povezljivost. Ta kompakten in prenosni zvočnik je zasnovan, da napolni vaš prostor z bogatim in uravnoteženim zvokom, hkrati pa vam omogoča, da uživate v glasbi iz različnih virov.

 

Glavne specifikacije in lastnosti Yamaha MusicCast 20 vključujejo:

Brezžično pretakanje glasbe: Z MusicCast 20 zvočnikom boste lahko preprosto pretakali glasbo prek brezžične povezave. Z možnostjo povezave prek Wi-Fi, Bluetooth ali AirPlay, boste imeli na dosegu roke širok izbor glasbenih virov, vključno s pametnimi telefoni, tablicami, računalniki in spletnimi glasbenimi storitvami.

Bogat zvok in nizke frekvence: Kljub svoji kompaktni velikosti MusicCast 20 ponuja impresivno zvočno izkušnjo. S širokim frekvenčnim odzivom in zmogljivimi gonilniki zagotavlja izjemno jasnost zvoka, medtem ko vgrajeni nizkotonci poskrbijo za poln in močan bas.

Večsobna podpora z MusicCast: MusicCast tehnologija omogoča povezavo več zvočnikov v omrežje in ustvarjanje večsobnega zvočnega sistema. S postavitvijo več MusicCast zvočnikov po vašem domu boste lahko sinhronizirali glasbo v vseh prostorih ali pa vsakemu prostoru dodelili svojo glasbeno vsebino, kar omogoča prilagodljivo in uživaško poslušanje.

Enostavna uporaba z aplikacijo: Z brezplačno aplikacijo MusicCast boste lahko popolnoma nadzorovali in upravljali MusicCast 20 zvočnik. S pomočjo aplikacije lahko izbirate glasbo, prilagajate nastavitve, upravljate večsobni sistem in še več, kar zagotavlja priročno in intuitivno uporabniško izkušnjo.

Sodoben in eleganten dizajn: MusicCast 20 se ponaša s sodobnim dizajnom, ki se lepo poda v vsak prostor. Z elegantnimi linijami, kompaktno obliko in izbiro barv se bo ta zvočnik prefinjeno zlil z vašim dekorjem.

Yamaha MusicCast 20 je popoln izbor za tiste, ki si želijo vrhunskega brezžičnega zvočnika, ki ponuja izjemno kakovost zvoka, sodobno obliko in brezhibno povezljivost. Uživajte v svoji najljubši glasbi z vrhunskim zvokom kjerkoli v svojem domu.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Rms moč
20, 20
Vrsta zvočne postaje
hišna, hišna
Vir napajanja
elektrika
Povezljivost zvočne postaje
Wi-Fi
Barva
črna
RMS moč [W]
20
Povezljivost
Wi-Fi
Cached: Tue, 16 Apr 2024 11:12:52 GMT