VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiLENOVO Legion Slim 5 16APH8 16" WQXGA/IPS/2560x1600/165Hz/AMD Ryzen7 7840HS/16GB/1TB/RTX 4060/W11H srebrn gaming prenosni računalnik

LENOVO Legion Slim 5 16APH8 16" WQXGA/IPS/2560x1600/165Hz/AMD Ryzen7 7840HS/16GB/1TB/RTX 4060/W11H srebrn gaming prenosni računalnik

ID: 20989144
UAU CENA
1.499,99 €

ali od 39,94 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Hitra dostava v 3h urah na voljo v: Ljubljana* 
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 28.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
LENOVO Legion Slim 5 AMD Ryzen 7 7840HS 16inch WQXGA 165Hz 16GB 1TB RTX 4060 W11H Storm Grey 2y

 

Hitrost se sreča z vzdržljivostjo s procesorji AMD Ryzen™

Hitrost se sreča z vzdržljivostjo, ko igrate z igričarskim prenosnikom, ki ga poganjajo procesorji AMD Ryzen™. Izkoristite vrhunsko zmogljivost, ki jo potrebujete za zmago, brez ogrožanja življenjske dobe baterije.

Popolnoma zmogljive grafične kartice NVIDIA® GeForce RTX™. Več kot hitre.

Grafični procesorji NVIDIA® GeForce RTX™ serije 40 za prenosnike poganjajo najhitrejše prenosnike na svetu za igričarje in ustvarjalce. Zgrajeni z izjemno učinkovito arhitekturo NVIDIA® Ada Lovelace, prinašajo kvantni skok v zmogljivosti z DLSS 3, ki ga poganja AI, in omogočajo realistične virtualne svetove s popolnim sledenjem žarkom. Poleg tega nabor tehnologij NVIDIA optimizira delovanje sistema, moč, življenjsko dobo baterije in akustiko za vrhunsko učinkovitost.

Igrajte več kot 100 visokokakovostnih računalniških iger z novim Lenovo Legion in tremi meseci Xbox Game Pass

Igrajte več kot 100 visokokakovostnih računalniških iger ter nove in prihajajoče uspešnice prvi dan, kot so Halo Infinite, Forza Horizon 5 in Age of Empires IV, z vašim novim Lenovo Legion in tremi meseci Xbox Game Pass, vključno z EA Play. Z vedno dodanimi novimi igrami je vedno nekaj novega za igrati. Glejte xbox.com/subscriptionterms.

Sproščene toplotne inovacije

Toplotno dušenje? Ne na naši straži! Lenovo Legion Slim 5 Gen 8 vključuje vse napredne funkcije hlajenja, ki jih potrebujete za prevlado nad konkurenco in ustvarjanje grafično intenzivnih mojstrovin. Z našo tehnologijo Legion ColdFront 5.0 z močjo toplotne zasnove do 160 W boste lahko ostali na vrhu svojega igranja, ne da bi vam bilo treba skrbeti za pregrevanje. Pripravite se na občutek hladu s fazno spremenljivo toplotno spojino, ogromno večjimi hibridnimi bakrenimi toplotnimi cevmi, izboljšanim dovodom in izpuhom zraka ter zmogljivim 12 V dvojnim sistemom ventilatorjev s tekočimi kristali iz polimera. Poleg tega lahko z načinom delovanja vaš sistem ostane pod 48 dB.

Močan pridih s fino nastavljeno funkcijo

Vitek in zloben Lenovo Legion Slim 5, ki meri le 0,78" in tehta pod 5,07 lbs, ima močno ohišje, ki ne skopari s stilom ali močjo. Zasnova tega prenosnika čudovito usklajuje obliko in funkcijo s trpežno zunanjostjo za večjo vzdržljivost in mehansko odpornost, hkrati pa vsebuje izjemno zmogljiv motor. Lenovo Legion Slim 5 je opremljen s funkcijami, kot so spletna kamera do 1080p, zadnja V/I armaturna plošča in čitalnik kartic SD, zasnovan za drzne in neustrašne.

Pripravite se na igranje iger in ustvarjanje vsebine

Pripravite se na profesionalno igranje iger in ustvarjanje vsebin s 16-palčnim WQXGA zaslonom Lenovo PureSight Gaming prenosnega računalnika Lenovo Legion Slim 5 z razmerjem stranic 16:10. Ta velik zaslon se ponaša z bliskovito hitro frekvenco osveževanja 165 Hz, podporo za NVIDIA® G-SYNC® in AMD FreeSync™ Premium za izjemno gladko igranje. Poleg tega njegova 100-odstotna barvna natančnost sRGB, 300 nit svetlosti in podpora Dolby Vision® HDR zagotavljajo kristalno jasne slike. In s tehnologijo X-rite boste dobili izjemno širok in natančen barvni razpon in ogromno ločljivost, da se popolnoma potopite v svoje igranje ali vsebinsko platno.

Zmogljivost baterije, ki bo pustila pečat

Lenovo Legion Slim 5, obdarjen s pošastnim napajalnikom in bliskovito hitrim polnjenjem, ima 80 Whr baterijo. S tehnologijo Super Rapid Charge se napolnite do 70 % v samo 30 minutah ali do 100 % v samo 80 minutah z izbirnim polnjenjem USB-C do 140 W*. Poleg tega pametna baterija 3.0 zagotavlja dolgotrajno napajanje med igranjem iger in ustvarjalnimi sejami, hkrati pa ohranja zdravje baterije.

*Prenosniki vključujejo 170 W ali 230 W Slim AC adapter. Izbirni 140 W napajalnik USB-C je naprodaj ločeno.

Pridružite se prvim linijam računalništva z umetno inteligenco

Naredite korak v igričarsko areno prihodnosti z Lenovo AI Engine+. Lenovo LA1 AI čip tega zmogljivega sistema je zasnovan za domačo uporabo in uporabo na poti ter zagotavlja neprekosljive igralne izkušnje. S tehnologijo pametnega motorja in sistemskimi senzorji, ki spremljajo ključne komponente, boste prevladovali v novih okoljih z optimalnim FPS in nenehnimi izboljšavami zmogljivosti. Lenovo AI Engine+ je ultimativno orožje za premagovanje konkurence in sprostitev celotnega potenciala.

Resnični, natančni udarci

Ne glede na to, ali igrate igre ali ustvarjate, sprostite čisto natančnost z epsko tipkovnico Lenovo Legion TrueStrike z masivno sledilno ploščico mylar, številsko ploščico in puščičnimi tipkami v polni velikosti. Tipkovnica prenosnega računalnika Lenovo Legion Slim 5 z razdaljo gibanja 1,5 mm ponuja gladko pritiskanje tipk, kot tudi prilagodljive tipke za osebni dotik. Poleg tega lahko svoji postavitvi dodate dodaten pridih s 4-consko RGB osvetlitvijo Legion Spectrum.

Nahimic® Audio SteelSeries za igričarje, poglobljen 3D zvok

Nahimic proizvajalca SteelSeries drastično izboljša vašo igralno izkušnjo z zagotavljanjem neverjetnega poglobljenega 3D zvoka, zasnovanega za igričarje. Izkusite kristalno čisto komunikacijo s svojimi soigralci, ki vam omogoča uporabo preprostega načina mešanja in deljenja potovanj pretakanja zvoka kot profesionalni streamer. Nahimic vam ne dovoli samo igrati svojih iger – dovoli vam, da jih živite.

Sprejmite Lenovo Vantage

Ponesite svojo igralno izkušnjo na višjo raven z Lenovo Vantage. Prilagodite, prilagodite in povečajte zmogljivosti svojega prenosnika z našo zbirko orodij vse v enem. Z nadzorno ploščo zmogljivosti v realnem času, kontrolami za overclocking in nastavitvijo zmogljivosti z umetno inteligenco z inteligentnimi kontrolami ventilatorjev nič ne ovira vašega uspeha.

Legion Ultimate Support

Legion Ultimate Support je tukaj, da postane vaša META – najučinkovitejša razpoložljiva taktika. Z eno kontaktno točko dobite 24-urno podporo, osredotočeno na igralce, ekipe strokovnjakov za IT in igre, ki vam lahko pomagajo optimizirati nastavitve strojne in programske opreme. Profesionalci Legion Ultimate Support vam bodo zagotovili produktivnost čez dan in nepremagljive ponoči.

Legion Arena, ultimativno igralno središče

Vse vaše igre na enem mestu. Centralizirano igralno središče Legion Arena se zlahka sinhronizira z vašimi priljubljenimi trgovinami in igralnimi platformami, da imate popoln nadzor nad tem, kako igrate, načinom brskanja in upravljanjem svoje knjižnice iger. Poslovite se od preklapljanja med aplikacijami in poiščite svoje najljubše igre z dostopom do vseh svojih naslovov na enem mestu.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Diagonala zaslona
40,6 cm (16")
Barva
temno siva
Ločljivost zaslona
2560x1600
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Model procesorja (PC)
AMD Ryzen 7 7840HS (3,8 - 5,1 GHz)
Model grafične kartice
Nvidia GeForce RTX 4060
Tip in kapaciteta diska
SSD 1 TB
Operacijski sistem (PC)
Windows 11 Home
Paket pisarniških programov
ne
Bluetooth standard
5.1
Priključki
HDMI, kombo vhod sluš./mikr., USB 3.2, LAN port, USB-C 3.2 Gen 2
Optična enota
brez
Namen uporabe računalnika
gaming
Proizvajalec grafične kartice
Nvidia GeForce
Družina procesorja
AMD Ryzen 7
Vrsta baterije
Li-poly
Wi-Fi standard
802.11ax
Garancija baterije
12 mesecev
Tehnologija panela zaslona
IPS
Osvetljena tipkovnica
da
WWAN povezava
brez
Čitalec prstnih odtisov
ne
Material
aluminij
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
165
Frekvenca RAM pomnilnika [MHz]
5600
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
16
Proste reže RAM pomnilnika
0
Teža [kg]
2.4
Razporeditev tipkovnice
SI (HR/SR)
Cached: Sat, 27 Apr 2024 23:24:00 GMT